close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Urnmonument Glas, rvs

Urnmonument bestaande uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 zuilen. De hoogste is gezoet en heeft ruw gehakte randen. De kleine zuil is gepolijst. De vloer heeft een uitsparing met daarin split waarin glazen bollen zijn gelegd. In... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42279
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Glas, Modern, RVS
Kleur Zwart
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Urnmonumenten
Steensoort Zwart graniet

Productomschrijving

Urnmonument bestaande uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 zuilen. De hoogste is gezoet en heeft ruw gehakte randen. De kleine zuil is gepolijst. De vloer heeft een uitsparing met daarin split waarin glazen bollen zijn gelegd. In het hoekje bij de beide zuilen is een ornament van RVS aangebracht. De teksten zijn gestraald en ingeverfd. er is een porseleinen foto aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.