close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen bestaand uit twee kleuren met vlinder foto 1

Grafsteen bestaand uit twee kleuren met vlinder Glas

Dit opvallende grafmonument combineert twee verschillende kleuren marmer, waardoor een prachtig contrast wordt gecreëerd. Het is vormgegeven met een subtiel vlindermotief, waardoor een boodschap van liefde en hoop wordt overgedragen. Door de persoonlijke tekst die u kunt graveren, wordt de herinnering aan uw dierbare levendig gehouden. Dit grafmonument staat symbool voor liefde, kracht en gedenken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41849
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Grijs, Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit opvallende grafmonument combineert twee verschillende kleuren marmer, waardoor een prachtig contrast wordt gecreëerd. Het is vormgegeven met een subtiel vlindermotief, waardoor een boodschap van liefde en hoop wordt overgedragen. Door de persoonlijke tekst die u kunt graveren, wordt de herinnering aan uw dierbare levendig gehouden. Dit grafmonument staat symbool voor liefde, kracht en gedenken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.