close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groene liggende grafsteen van Hardsteen foto 1

Groene liggende grafsteen van Hardsteen

Dit groene, liggende grafmonument is opgetrokken uit duurzaam hardsteen, waarbij de kracht en robuustheid van het materiaal symbool staan voor de eeuwigheid. Het opvallende, levendige groene oppervlak wordt geaccentueerd door de natuurlijke patronen en details van de steensoort, wat elk stuk uniek en persoonlijk maakt. Het liggende ontwerp draagt bij aan een onopvallende, subtiele aanwezigheid op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42105
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs, Groen
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit groene, liggende grafmonument is opgetrokken uit duurzaam hardsteen, waarbij de kracht en robuustheid van het materiaal symbool staan voor de eeuwigheid. Het opvallende, levendige groene oppervlak wordt geaccentueerd door de natuurlijke patronen en details van de steensoort, wat elk stuk uniek en persoonlijk maakt. Het liggende ontwerp draagt bij aan een onopvallende, subtiele aanwezigheid op de begraafplaats. De mogelijkheid tot personalisatie, zowel in tekst als afbeeldingen, biedt u de gelegenheid om een eigen gedenkteken voor uw dierbare te creëren, te midden van de rustgevende omgeving. Een eerbetoon aan uw geliefde, in een vorm die naadloos in het landschap overgaat.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.