close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Licht Labrador graniet foto 1

Liggende grafzerk van Licht Labrador graniet

Een stijlvolle, liggende grafzerk vervaardigd uit Licht Labrador graniet - een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en weerbestendigheid. Dit monument onderscheidt zich door zijn genuanceerde, lichte kleuring, die de natuurlijke schoonheid van het graniet benadrukt en bijdraagt aan een serene, eerbiedige sfeer. De vormgeving van de zerk is rustig en respectvol, passend bij de ern... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42113
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Een stijlvolle, liggende grafzerk vervaardigd uit Licht Labrador graniet - een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en weerbestendigheid. Dit monument onderscheidt zich door zijn genuanceerde, lichte kleuring, die de natuurlijke schoonheid van het graniet benadrukt en bijdraagt aan een serene, eerbiedige sfeer. De vormgeving van de zerk is rustig en respectvol, passend bij de ernstige context van een laatste rustplaats. Personalisatie is mogelijk, waarbij namen en persoonlijke boodschappen op ingetogen wijze kunnen worden ingegraveerd. Dit grafmonument biedt een serene plek om terug te blikken op het leven en de nalatenschap van uw geliefde(n), door de naturel en stijlvolle uitstraling van het Licht Labrador graniet.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.