close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafzerk van Zwart graniet foto 1

Zwarte grafzerk van Zwart graniet

Dit grafmonument is vervaardigd uit Zwart graniet, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en opvallende diepe kleur. Dit robuuste monument heeft een traditioneel ontwerp dat elegantie uitstraalt en bestand is tegen de tand des tijds. De zerk beschikt over voldoende ruimte voor inscripties die gepersonaliseerd kunnen worden naar uw wens, om zo een waardige herinnering aan uw dierbare te creëren.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42100
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs, Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit grafmonument is vervaardigd uit Zwart graniet, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en opvallende diepe kleur. Dit robuuste monument heeft een traditioneel ontwerp dat elegantie uitstraalt en bestand is tegen de tand des tijds. De zerk beschikt over voldoende ruimte voor inscripties die gepersonaliseerd kunnen worden naar uw wens, om zo een waardige herinnering aan uw dierbare te creëren. Het donkere graniet contrasteert sterk tegen de omgeving en maakt hierdoor het monument een opvallend punt van rust. Het is dankzij deze eigenschappen dat dit grafmonument een waardige, blijvende en tastbare herinnering biedt aan uw geliefde.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.