close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Belgische hardsteen foto 1

Liggende grafzerk van Belgische hardsteen

Dit grafmonument bestaat uit een liggende grafzerk vervaardigd uit Belgische hardsteen, een duurzaam en stijlvol materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en lange levensduur. De harde, strakke lijnen van de zerk symboliseren kracht en waardigheid, terwijl de gladde textuur een rustgevend gevoel van sereniteit en respect overbrengt. Deze grafzerk is ontworpen voor maximale personal... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42111
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een liggende grafzerk vervaardigd uit Belgische hardsteen, een duurzaam en stijlvol materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en lange levensduur. De harde, strakke lijnen van de zerk symboliseren kracht en waardigheid, terwijl de gladde textuur een rustgevend gevoel van sereniteit en respect overbrengt. Deze grafzerk is ontworpen voor maximale personalisatie, met voldoende ruimte voor het graveren van namen, datums en persoonlijke boodschappen. Een treffende keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van elegantie, duurzaamheid en respectvol eerbetoon.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.