close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grijze grafzerk met cirkel foto 1

Liggende grijze grafzerk met cirkel

Dit liggende grafmonument is klassiek van ontwerp en vervaardigd uit duurzaam grijs natuursteen. De strakke lijnen en het minimalistische design zorgen voor een tijdloos en ingetogen eerbetoon. Met zijn eenvoudige en elegante vormgeving, legt dit monument de focus op de persoonlijke inscriptie. Het onderscheidende kenmerk van dit stuk is de geïntegreerde cirkel, die symbolisch kan worden gezien al... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42101
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is klassiek van ontwerp en vervaardigd uit duurzaam grijs natuursteen. De strakke lijnen en het minimalistische design zorgen voor een tijdloos en ingetogen eerbetoon. Met zijn eenvoudige en elegante vormgeving, legt dit monument de focus op de persoonlijke inscriptie. Het onderscheidende kenmerk van dit stuk is de geïntegreerde cirkel, die symbolisch kan worden gezien als een teken van oneindigheid en eeuwigheid. Deze cirkel biedt tevens ruimte voor een afbeelding of aanvullende inscriptie. Daarbij rust het monument stevig op de aarde, wat een gevoel van stabiliteit en bestendigheid uitstraalt. Dit grafmonument is ontworpen voor degenen die de voorkeur geven aan eenvoud en subtiliteit in hun vorm van herdenken.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.