close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafsteen met zwerfkeien Cortenstaal, zwerfkeien

Grafmonument bestaand uit Deense zwerfkeien aangekleed met bloemen van cortenstaal. Accessoires als bloemen, vogels etc. kunnen op maat gemaakt worden waardoor u het monument persoonlijk kunt maken.
Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19639
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Beelden en Symbolen, Cortenstaal, Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Beige
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Vormgeving Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Grafmonument bestaand uit Deense zwerfkeien aangekleed met bloemen van cortenstaal. Accessoires als bloemen, vogels etc. kunnen op maat gemaakt worden waardoor u het monument persoonlijk kunt maken.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.