close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafsteen met zwerfkeien Cortenstaal

Grafmonument bestaand uit Deense zwerfkeien aangekleed met bloemen van cortenstaal. Accessoires als bloemen, vogels etc. kunnen op maat gemaakt worden waardoor u het monument persoonlijk kunt maken.
Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19639
Bloem, plant of boom Bloem
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal

Productomschrijving

Grafmonument bestaand uit Deense zwerfkeien aangekleed met bloemen van cortenstaal. Accessoires als bloemen, vogels etc. kunnen op maat gemaakt worden waardoor u het monument persoonlijk kunt maken.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.