close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grfsteen met twee blauwe zuilen en koperen tekstplaatje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grfsteen met twee blauwe zuilen en koperen tekstplaatje Brons, ruwe steen

Dit grafmonument heeft twee blauwe zuilen die een bijzondere combinatie vormen met de koperen tekstplaat. De zuilen zijn afgewerkt met een glanzende, duurzame coating, waardoor het monument bestand is tegen alle weersomstandigheden. De koperen tekstplaat biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en herinneringen aan uw dierbare vast te leggen. Het is een prachtig monument dat liefde en resp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34202
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Groen
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Brons, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Ruwe steen, Zuil
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Dit grafmonument heeft twee blauwe zuilen die een bijzondere combinatie vormen met de koperen tekstplaat. De zuilen zijn afgewerkt met een glanzende, duurzame coating, waardoor het monument bestand is tegen alle weersomstandigheden. De koperen tekstplaat biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en herinneringen aan uw dierbare vast te leggen. Het is een prachtig monument dat liefde en respect uitstraalt en een tastbaar herinneringspunt creëert.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.