close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument met zwerfkei en glas foto 1

Natuurlijk grafmonument met zwerfkei en glas Glas, leisteen, ruwe steen, ruwe steen, zwerfkeien

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp. Glas is op veel m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32249
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten, Natuurlijk
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen, Ruwe steen, Zwerfkeien
Glas Smeltglas
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Materiaal Glas, Leisteen, Ruwe steen, Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Groen
Onderdeel Omranding
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Rots / kei, Ruwe steen
Steensoort Leisteen

Productomschrijving

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.