close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument Rosario ruwe steen foto 1

Grafmonument Rosario ruwe steen Ruwe steen

Dit monument heeft een Rosario ruwe steen als letterplaat met bronzen letters. De omranding is gemaakt van Rose Aurora marmer, de binnenkant van de omranding heeft ruw afgeslagen randen. Er ruimte voor split of beplanting. Op een bijpassend zuiltje is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42219
Collectie Lichte grafstenen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument heeft een Rosario ruwe steen als letterplaat met bronzen letters. De omranding is gemaakt van Rose Aurora marmer, de binnenkant van de omranding heeft ruw afgeslagen randen. Er ruimte voor split of beplanting. Op een bijpassend zuiltje is een bronzen plaatje aangebracht met tekst. Het geheel is aangebracht op een betonfundering.
Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.