close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met rand van Tauern kwartsiet foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met rand van Tauern kwartsiet Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een authentiek ruw bewerkte grafsteen gecombineerd met de robuuste uitstraling van Tauern kwartsiet als omranding. Het onbewerkte oppervlak creëert samen met de natuurlijke tekeningen in de steen een unieke, bijna kunstzinnige uitstraling. De robuuste rand van Tauern kwartsiet omsluit het geheel en benadrukt de natuurlijke uitstraling van het monument. Op dit grafmonum... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41858
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een authentiek ruw bewerkte grafsteen gecombineerd met de robuuste uitstraling van Tauern kwartsiet als omranding. Het onbewerkte oppervlak creëert samen met de natuurlijke tekeningen in de steen een unieke, bijna kunstzinnige uitstraling. De robuuste rand van Tauern kwartsiet omsluit het geheel en benadrukt de natuurlijke uitstraling van het monument. Op dit grafmonument is er de mogelijkheid tot het graveren van persoonlijke boodschappen en namen, waarmee de herinneringen aan uw dierbare op een respectvolle en unieke manier tastbaar worden gemaakt. Met dit monument haalt u een stukje natuur naar de laatste rustplaats van uw geliefde en creëert u een persoonlijk en respectvol eerbetoon.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.