close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaat Leisteen, ruwe steen

Dit duurzame grafmonument bestaat uit een ruwe natuursteen met unieke, onbewerkte elementen, wat bijdraagt aan het organische en rustieke karakter van de gedenkplaats. De glazen tekstplaat, verfijnd bevestigd aan de steen, biedt ruimte voor gepersonaliseerde graveringen en symboliseert tegelijkertijd licht en transparantie, een mooi contrast met de robuustheid van de steen. De combinatie van de na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42205
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit duurzame grafmonument bestaat uit een ruwe natuursteen met unieke, onbewerkte elementen, wat bijdraagt aan het organische en rustieke karakter van de gedenkplaats. De glazen tekstplaat, verfijnd bevestigd aan de steen, biedt ruimte voor gepersonaliseerde graveringen en symboliseert tegelijkertijd licht en transparantie, een mooi contrast met de robuustheid van de steen. De combinatie van de natuursteen en glas maakt dit monument een unieke, stijlvolle gedenkplaats die eerbiedigheid en respect uitstraalt. Met deze bedachte samenstelling van materialen wordt er een bijzondere en blijvende herinnering gecreëerd waarbij het natuurlijke aspect een symbolische connectie met de aarde en de eeuwigheid maakt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.