close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van zwart graniet met tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van zwart graniet met tekstplaatje Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een solide en duurzame ruwe grafsteen van hoogwaardig zwart graniet met een natuurlijke uitstraling. Dit type steen is gekend voor zijn weerbestendigheid en zijn vermogen om de tand des tijds te weerstaan, wat het een geschikte keuze maakt voor een duurzaam en eervol gedenkteken. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van de unieke vorm en textuur van het graniet, waardoor... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41898
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een solide en duurzame ruwe grafsteen van hoogwaardig zwart graniet met een natuurlijke uitstraling. Dit type steen is gekend voor zijn weerbestendigheid en zijn vermogen om de tand des tijds te weerstaan, wat het een geschikte keuze maakt voor een duurzaam en eervol gedenkteken. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van de unieke vorm en textuur van het graniet, waardoor elk monument iets persoonlijks en unieks krijgt. Een kenmerkend detail van dit monument is het tekstplaatje dat bevestigd is aan de structuur van het monument, een plaats waar belangrijke informatie en betekenisvolle woorden kunnen worden gegraveerd. Dit subtiele maar effectieve element biedt een plek voor reflectie en herinnering. Met dit grafmonument wordt uw dierbare op een respectvolle en waardige manier herdacht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.