close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer Zwerfkeien

Dubbel monument met een strak vormgegeven dekplaat, deze bestaat uit banden met daarop een dekplaat, deze heeft aan de voorkant een ronding. Op de dekplaat ligt een mooie zwerfkei. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Op de dekplaat is een roos... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42053
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Zwerfkeien
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dubbel monument met een strak vormgegeven dekplaat, deze bestaat uit banden met daarop een dekplaat, deze heeft aan de voorkant een ronding. Op de dekplaat ligt een mooie zwerfkei. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Op de dekplaat is een roos van brons gemonteerd. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.