close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Stijlvol modern gedenkteken met vioolsleutel foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Stijlvol modern gedenkteken met vioolsleutel Glas, natuursteen

De basis van dit gedenkteken bestaat uit een rechthoekige letterplaat met een gesloten liggend deel en omranding van een hoogwaardige natuursteensoort. De matte afwerking zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het ontwerp. Op de lettersteen zijn de persoonlijke Arabische teksten ingegraveerd en daarnaast natuurlijk de naam en data. Deze elementen zijn vervolgens ingeschilderd met een witte ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35142
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Islamitisch, Modern, Perzisch
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Lantaarn, Letterplaat
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

De basis van dit gedenkteken bestaat uit een rechthoekige letterplaat met een gesloten liggend deel en omranding van een hoogwaardige natuursteensoort. De matte afwerking zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het ontwerp. Op de lettersteen zijn de persoonlijke Arabische teksten ingegraveerd en daarnaast natuurlijk de naam en data. Deze elementen zijn vervolgens ingeschilderd met een witte lak. De foto is met een lasergravure-techniek in het natuursteen aangebracht. Zo wordt er echt een persoonlijk detail in het natuursteen vereeuwigd. Fraai is ook het extra glasplaatje dat voor de lettersteen is geplaatst. Dit glasplaatje bevat een vioolsleutel en de achtergrond heeft met een speciale smelttechniek deze gedruppelde structuur gekregen. De randen zijn bovendien gebrokkeld en vervolgens glad gesmolten, zodat ze niet meer scherp zijn. De bronzen lantaarn voegt warmte en geborgenheid toe aan het gedenktekenEenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.