close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Zwerfkeien grafmonument foto 1

Zwerfkeien grafmonument Glas, zwerfkeien

De letterplaat van dit monument is een zwerfkei. De tekst is op een glazen plaat gegraveerd. De glasplaat is met rvs afstandhouders op de kei aangebracht. Er is een omranding gemaakt van kleine zwerfkeien met daarbinnen ruimte voor split, boomschors of... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41913
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De letterplaat van dit monument is een zwerfkei. De tekst is op een glazen plaat gegraveerd. De glasplaat is met rvs afstandhouders op de kei aangebracht. Er is een omranding gemaakt van kleine zwerfkeien met daarbinnen ruimte voor split, boomschors of beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.