close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument van Taurus Grün  foto 1

Natuurlijk grafmonument van Taurus Grün Glas, ruwe steen

Dit monument is gemaakt van de ruwe steen Taurus Grün. Op de steen is met afstandhouders een glasplaat gemonteerd. De rand van de glasplaat is geknabbeld. De tekst is in de glasplaat gestraald. De omranding is ook gemaakt van Taurus Grün, binnen de omranding is ruimte voor beplanting.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41918
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit monument is gemaakt van de ruwe steen Taurus Grün. Op de steen is met afstandhouders een glasplaat gemonteerd. De rand van de glasplaat is geknabbeld. De tekst is in de glasplaat gestraald. De omranding is ook gemaakt van Taurus Grün, binnen de omranding is ruimte voor beplanting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.