close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument van Taurus Grün  foto 1

Natuurlijk grafmonument van Taurus Grün Glas, ruwe steen

Dit monument is gemaakt van de ruwe steen Taurus Grün. Op de steen is met afstandhouders een glasplaat gemonteerd. De rand van de glasplaat is geknabbeld. De tekst is in de glasplaat gestraald. De omranding is ook gemaakt van Taurus Grün, bin... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41918
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Staande steen met vloer
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Groen
Materiaal Glas, Ruwe steen
Productgroep Enkel monument met vloer, Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument is gemaakt van de ruwe steen Taurus Grün. Op de steen is met afstandhouders een glasplaat gemonteerd. De rand van de glasplaat is geknabbeld. De tekst is in de glasplaat gestraald. De omranding is ook gemaakt van Taurus Grün, binnen de omranding is ruimte voor beplanting.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.