close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen met glazen tekstplaat foto 1

Twee grafzuilen met glazen tekstplaat Glas, ruwe steen

Twee klassieke grafzuilen met een glazen tekstplaat die de naam en persoonlijke boodschap van uw dierbare herdenkt. Deze zuilen zijn gemaakt van hoogwaardig natuursteen, waardoor ze een tijdloos, rustiek en solide uiterlijk hebben. De glazen tekstplaat stelt u in staat om te voldoen aan de emotionele behoefte om de herinnering aan uw geliefde te eren met een personaliseerbaar monument dat respectv... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41861
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Groen, Zwart
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Twee klassieke grafzuilen met een glazen tekstplaat die de naam en persoonlijke boodschap van uw dierbare herdenkt. Deze zuilen zijn gemaakt van hoogwaardig natuursteen, waardoor ze een tijdloos, rustiek en solide uiterlijk hebben. De glazen tekstplaat stelt u in staat om te voldoen aan de emotionele behoefte om de herinnering aan uw geliefde te eren met een personaliseerbaar monument dat respectvol is en krachtig blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.