close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Ruwe steen gedenkteken foto 1

Ruwe steen gedenkteken Ruwe steen, zwerfkeien

Een ruwe steen als gedenkteken, van de zelfde steensoort is een kleine omranding gemaakt methierin ruimte voor beplanting. De tekst is aangebracht op een bronzen plaatje.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42218
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Ruwe steen, Zwerfkei
Graftype Natuurlijk
Kleur Bruin, Roze
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een ruwe steen als gedenkteken, van de zelfde steensoort is een kleine omranding gemaakt methierin ruimte voor beplanting. De tekst is aangebracht op een bronzen plaatje.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.