close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe steen gedenkteken foto 1

Ruwe steen gedenkteken Ruwe steen, zwerfkeien

Een ruwe steen als gedenkteken, van de zelfde steensoort is een kleine omranding gemaakt methierin ruimte voor beplanting. De tekst is aangebracht op een bronzen plaatje.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42218
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Roze
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een ruwe steen als gedenkteken, van de zelfde steensoort is een kleine omranding gemaakt methierin ruimte voor beplanting. De tekst is aangebracht op een bronzen plaatje.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.