close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Ruwe grafmonument rood graniet foto 1

Ruwe grafmonument rood graniet Ruwe steen

Letterplaat met ruw afgeslagen zijkanten. De omranding is aan de binnenkant ook ruw afgeslagen. Het geheel is geplaatst op een betonfundering. Binnen de omranding is er ruimte voor split en beplanting. De tekst is gestraald en ingeverfd. Het geheel is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42203
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Bruin, Rood
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productgroep Natuurlijke stenen enkel
Steensoort Multi Color Red graniet
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Letterplaat met ruw afgeslagen zijkanten. De omranding is aan de binnenkant ook ruw afgeslagen. Het geheel is geplaatst op een betonfundering. Binnen de omranding is er ruimte voor split en beplanting. De tekst is gestraald en ingeverfd. Het geheel is aangebracht op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.