close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument foto 1

Natuurlijk grafmonument Ruwe steen, zwerfkeien

Grote zerfkei als letterplaat. De tekst is aangebracht op een bronzen plaat. Het formaat van de deze plaat is uitgefreesd in de klei zodat deze er verdiept in valt. De bronzen plaat is bevestigd met kit. De kei staat op een betonfundering.Wanneer dit g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42204
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Staande steen zonder vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Ruwe steen, Zwerfkei
Graftype Natuurlijk
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Groen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Natuurlijke stenen enkel

Productomschrijving

Grote zerfkei als letterplaat. De tekst is aangebracht op een bronzen plaat. Het formaat van de deze plaat is uitgefreesd in de klei zodat deze er verdiept in valt. De bronzen plaat is bevestigd met kit. De kei staat op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.