close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw gehakte grafsteen foto 1

Ruw gehakte grafsteen Ruwe steen

Dit monument heeft een ruw gehakte rand waardoor hij een natuurlijke uitstraling krijgt. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. De letterplaat staat op een voetstuk.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41928
Assortiment Ambachtelijke monumenten, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Ambachtelijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit monument heeft een ruw gehakte rand waardoor hij een natuurlijke uitstraling krijgt. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. De letterplaat staat op een voetstuk.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.