close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met Bronzen letters foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met Bronzen letters Leisteen, ruwe steen

Deze natuurlijke ruwe grafsteen is een authentiek monument vervaardigd uit robuust steen, wat elk exemplaar een unieke uitstraling geeft. Door de bijzondere textuur en minerale eigenschappen van het steen biedt het monument een organische en rustieke sfeer die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. De gebruikte bronzen letters, vervaardigd met vakmanschap, leveren een stijlvol contrast en zij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41957
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze natuurlijke ruwe grafsteen is een authentiek monument vervaardigd uit robuust steen, wat elk exemplaar een unieke uitstraling geeft. Door de bijzondere textuur en minerale eigenschappen van het steen biedt het monument een organische en rustieke sfeer die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. De gebruikte bronzen letters, vervaardigd met vakmanschap, leveren een stijlvol contrast en zijn bestand tegen klimatologische invloeden, verzekeren duurzaamheid en leesbaarheid door de jaren heen. Met dit grafmonument krijgt de nagedachtenis aan uw dierbare een passende en duurzame plaats, die de tijd trotseert.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.