close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kort natuurlijk grafmonument foto 1

Kort natuurlijk grafmonument Leisteen, ruwe steen

Letterplaat van Franse leisteen. De tekst is gestraalt op een glasplaat, deze is met afstandhouders gemonteerd op de leisteen. Een omranding van aluminium gevuld met houtschors maakt het plaatje compleet.De natuur levert ons de mooiste materialen, vorm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42202
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Franse leisteen, Leisteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Letterplaat van Franse leisteen. De tekst is gestraalt op een glasplaat, deze is met afstandhouders gemonteerd op de leisteen. Een omranding van aluminium gevuld met houtschors maakt het plaatje compleet.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.