close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil van natuursteen met koperen beeldje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafzuil van natuursteen met koperen beeldje Brons, natuursteen

Deze grafzuil is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Dit monument omvat ook een koperen beeldje dat symboliseert wat er bijzonder is aan het leven van uw dierbare. Door het personaliseren van de grafzuil met naam en boodschappen, kunt u een blijvende herinnering creëren die gedenkwaardig en respectvol is.Door het gebruik v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32896
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Zuilen
Materiaal Brons, Natuursteen

Omschrijving

Deze grafzuil is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Dit monument omvat ook een koperen beeldje dat symboliseert wat er bijzonder is aan het leven van uw dierbare. Door het personaliseren van de grafzuil met naam en boodschappen, kunt u een blijvende herinnering creëren die gedenkwaardig en respectvol is.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.