close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met roos op glazen plaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Ruwe grafsteen met roos op glazen plaat Glas, natuursteen

Dit rustige grafmonument biedt een unieke combinatie van stijlen en materialen. De ruwe grafsteen geeft een solide basis, die wordt gecomplementeerd door een glazen plaat waarop een prachtige roos is gegraveerd. De combinatie van natuurlijke elementen en moderne technologie creëert een passende herinnering aan uw dierbare. Het monument is klaar om hun naam te dragen, zodat hun aanwezigheid in lief... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29098
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit rustige grafmonument biedt een unieke combinatie van stijlen en materialen. De ruwe grafsteen geeft een solide basis, die wordt gecomplementeerd door een glazen plaat waarop een prachtige roos is gegraveerd. De combinatie van natuurlijke elementen en moderne technologie creëert een passende herinnering aan uw dierbare. Het monument is klaar om hun naam te dragen, zodat hun aanwezigheid in liefde kan worden geëerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.