close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende natuursteen met brons boompje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Liggende natuursteen met brons boompje Brons, natuursteen

Dit liggende grafmonument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen met subtiele details. Het monument wordt geaccentueerd door een bronsboompje dat een symbolisch herinneringsbeeld creëert. Door alle ruimte op de steen is er een mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toep... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22694
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Beelden en Symbolen, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen met subtiele details. Het monument wordt geaccentueerd door een bronsboompje dat een symbolisch herinneringsbeeld creëert. Door alle ruimte op de steen is er een mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.