close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met bloem in RVS band foto 1

Rechthoekige grafsteen met bloem in RVS band Natuursteen, rvs

Dit rechthoekige grafmonument combineert klassieke stijl met modern design. De bloem in de RVS band geeft een prachtig contrast tegen de donkere steen. Het monument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor de herinnering aan uw dierbare wordt vereeuwigd. Met zijn tijdloze elegantie is dit grafmonument een prachtige en passende manier om hun leven te herdenken.Door het gebruik van beeld... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20572
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Liggende deel Natuursteen, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Productsoort Band, strook of strip
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument combineert klassieke stijl met modern design. De bloem in de RVS band geeft een prachtig contrast tegen de donkere steen. Het monument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor de herinnering aan uw dierbare wordt vereeuwigd. Met zijn tijdloze elegantie is dit grafmonument een prachtige en passende manier om hun leven te herdenken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.