close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer

Traditioneel vormgeven dubbelmonument. De golfkop letterplaat staat op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaaten en een tussenstrook. Het geheel staat met zwarte plinten op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de me... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42370
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Steensoort Marmer
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Traditioneel vormgeven dubbelmonument. De golfkop letterplaat staat op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaaten en een tussenstrook. Het geheel staat met zwarte plinten op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.