close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele cirkels van Verde Candaias graniet foto 1

Dubbele cirkels van Verde Candaias graniet

Een modern grafmonument dat zorgvuldig is ontworpen met twee cirkels van Verde Candaias graniet die de eeuwigheid symboliseren. Dit subtiele ontwerp biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een elegante manier wordt geëerd. De kwaliteit van het natuursteen garandeert een duurzame en tijdloze herinnering aan uw geliefde.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42151
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Grijs, Groen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Dubbel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een modern grafmonument dat zorgvuldig is ontworpen met twee cirkels van Verde Candaias graniet die de eeuwigheid symboliseren. Dit subtiele ontwerp biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een elegante manier wordt geëerd. De kwaliteit van het natuursteen garandeert een duurzame en tijdloze herinnering aan uw geliefde.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.