close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Hartvormige familie grafsteen van Himalaya graniet foto 1

Hartvormige familie grafsteen van Himalaya graniet

Dit hartvormige familiegrafmonument is uitgehouwen uit hoogwaardig Himalaya graniet. Het monument met zijn unieke hartvorm symboliseert niet alleen liefde, maar ook de solide en onbreekbare band tussen familieleden. Dit duurzame en robuuste materiaal garandeert een lange levensduur en behoudt zijn natuurlijke schoonheid door de jaren heen. De bewerkte oppervlakken bieden voldoende ruimte voor gepe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42373
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Roze
Natuursteen kleuren Roze
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit hartvormige familiegrafmonument is uitgehouwen uit hoogwaardig Himalaya graniet. Het monument met zijn unieke hartvorm symboliseert niet alleen liefde, maar ook de solide en onbreekbare band tussen familieleden. Dit duurzame en robuuste materiaal garandeert een lange levensduur en behoudt zijn natuurlijke schoonheid door de jaren heen. De bewerkte oppervlakken bieden voldoende ruimte voor gepersonaliseerde inscripties om een blijvende eerbetoon aan uw dierbaren te vereeuwigen. Dit monument combineert een emotioneel design met functionaliteit en symboliseert een gedragen herinnering aan de familieband.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.