close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie Friese grafzuilen van zwart graniet foto 1

Drie Friese grafzuilen van zwart graniet

Drie Friese grafzuilen van zwart graniet, gezet in een harmonieuze compositie. De zuilen vormen een krachtige, maar elegant ogend monument dat perfect is om uw dierbare te herdenken. De ingegraveerde details in de zuilen geven een bijzondere, persoonlijke touch aan het grafmonument. Deze stijlvolle en tijdloze grafzuilen bieden een waardig en respectvol eerbetoon aan uw geliefde.De traditionele ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42063
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Wit, Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Drie Friese grafzuilen van zwart graniet, gezet in een harmonieuze compositie. De zuilen vormen een krachtige, maar elegant ogend monument dat perfect is om uw dierbare te herdenken. De ingegraveerde details in de zuilen geven een bijzondere, persoonlijke touch aan het grafmonument. Deze stijlvolle en tijdloze grafzuilen bieden een waardig en respectvol eerbetoon aan uw geliefde.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.