close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bruin grafsteen van versteend hout foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Bruin grafsteen van versteend hout

Een uniek en opvallend grafmonument, gemaakt van versteend hout. De bruine zuil omarmt een rustiek, eenvoudig ontwerp dat een subtiele en persoonlijke manier biedt om uw dierbare te herdenken. Met de mogelijkheid om naam op de steen te laten zetten, wordt het speciale leven van uw geliefde voor altijd geëerd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22484
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Een uniek en opvallend grafmonument, gemaakt van versteend hout. De bruine zuil omarmt een rustiek, eenvoudig ontwerp dat een subtiele en persoonlijke manier biedt om uw dierbare te herdenken. Met de mogelijkheid om naam op de steen te laten zetten, wordt het speciale leven van uw geliefde voor altijd geëerd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.