close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Dubbelgraf zwerfkeien foto 1

Dubbelgraf zwerfkeien Zwerfkeien

Een omranding van hardsteen opgevuld met zwerfkeien, de keien liggen in cement. Op de grootste kei is de tekst aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42198
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Grafzerken, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een omranding van hardsteen opgevuld met zwerfkeien, de keien liggen in cement. Op de grootste kei is de tekst aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.