close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Dubbelgraf zwerfkeien foto 1

Dubbelgraf zwerfkeien Zwerfkeien

Een omranding van hardsteen opgevuld met zwerfkeien, de keien liggen in cement. Op de grootste kei is de tekst aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42198
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Grafzerken, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken, Natuurlijk
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Natuurlijke stenen dubbel, Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een omranding van hardsteen opgevuld met zwerfkeien, de keien liggen in cement. Op de grootste kei is de tekst aangebracht. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.