close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen van Natuursteen met golfkop en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwarte grafsteen van Natuursteen met golfkop en graflantaarn Natuursteen

Dit grafmonument bestaat uit een strak gelijnde, zwarte natuursteen met een golfkop die de dynamiek van het leven symboliseert. De diepdonkere steen is vakkundig gepolijst om duurzaamheid en kwaliteit uit te drukken, terwijl het contrast met de gegraveerde namen en persoonlijke boodschappen, een fraai visueel effect creëert. De toevoeging van een graflantaarn biedt een warm licht dat de gedenkwaar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36063
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Letterplaat
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een strak gelijnde, zwarte natuursteen met een golfkop die de dynamiek van het leven symboliseert. De diepdonkere steen is vakkundig gepolijst om duurzaamheid en kwaliteit uit te drukken, terwijl het contrast met de gegraveerde namen en persoonlijke boodschappen, een fraai visueel effect creëert. De toevoeging van een graflantaarn biedt een warm licht dat de gedenkwaardige rustplaats van de overledene accentueert en tot zijn recht laat komen. Dit grafmonument combineert traditionele elementen en moderne vormgeving op harmonieuze wijze, en biedt de mogelijkheid om een tastbare herinnering te vormen die het verhaal van het leven van uw dierbare op een respectvolle wijze vertelt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.