close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke zwerfkei met Bronzen letters foto 1

Natuurlijke zwerfkei met Bronzen letters Ruwe steen, zwerfkeien

Dit unieke grafmonument bestaat uit een natuurlijke zwerfkei, die de robuuste schoonheid van de natuur weerspiegelt. De vorm en textuur van de steen varieert per monument, waardoor elk een eigen karakter krijgt en dit maakt elk monument uniek. De verheven letters van brons zorgen voor een subtiele reflectie van licht en contrasteren mooi met de ruwe steen, aandacht verschaffend aan de gepersonalis... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42210
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Omschrijving

Dit unieke grafmonument bestaat uit een natuurlijke zwerfkei, die de robuuste schoonheid van de natuur weerspiegelt. De vorm en textuur van de steen varieert per monument, waardoor elk een eigen karakter krijgt en dit maakt elk monument uniek. De verheven letters van brons zorgen voor een subtiele reflectie van licht en contrasteren mooi met de ruwe steen, aandacht verschaffend aan de gepersonaliseerde inscriptie. Deze bronzen letters leveren de mogelijkheid tot het graveren van de naam en gekozen boodschappen voor uw dierbare, waardoor diegene op een respectvolle en gedenkwaardige manier geëerd kan worden. Dit grafmonument combineert op een elegantie manier de kracht en eenvoud van natuurlijke materialen met duurzaamheid en personalisatie.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.