close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Lichte natuurlijke ruwe grafsteen foto 1

Lichte natuurlijke ruwe grafsteen Ruwe steen

Dit grafmonument omvat een lichte, natuurlijke, ruwe grafsteen die een subtiele, organische schoonheid uitstraalt. Het ontwerp van het monument maakt volledig gebruik van de inherente karakteristieken van de steen, met onafgewerkte randen die de ruwe authenticiteit bewaren en een unieke textuur geven. De lichte kleuring zorgt voor een serene en rustige uitstraling, die perfect samengaat met de omg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42215
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Roze, Wit
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Roze, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument omvat een lichte, natuurlijke, ruwe grafsteen die een subtiele, organische schoonheid uitstraalt. Het ontwerp van het monument maakt volledig gebruik van de inherente karakteristieken van de steen, met onafgewerkte randen die de ruwe authenticiteit bewaren en een unieke textuur geven. De lichte kleuring zorgt voor een serene en rustige uitstraling, die perfect samengaat met de omgeving van de laatste rustplaats. Deze eenvoudige en toch betekenisvolle grafsteen voorziet in de mogelijkheid persoonlijke inscripties te laten aanbrengen om een dierbare te herdenken. Het is een respectvol eerbetoon dat stevigheid en duurzaamheid combineert met natuurlijke eenvoud.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.