close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Wijster en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Wijster

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Wijster of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Wijster en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Wijster

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Wijster en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. Op minder dan 20 minuten rijden van Wijster.

Inspiratiewinkel Hoogeveen Bekijk de collectie
grafstenen Wijster Begraafplaats Wijster

Begraafplaats Wijster

In het noordwesten van Wijster vindt u aan de Dwarsakkers de Begraafplaats Wijster. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Dwarsakkers
9418 PM Wijster

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Wijster

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Wijster. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Hoogeveen.

vakkundig grafmonument plaatsen in Wijster

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Wijster

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Wijster

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hoogeveen. Op minder dan 20 minuten rijden van Wijster.

Cuperus Gedenken Hoogeveen
A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Hoogeveen.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Wijster?

Grafstenen Wijster van natuursteen

Grafsteen Wijster

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Wijster van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Wijster van glas

Urnmonument Wijster

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Wijster van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Wijster

1 begraafplaats

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Wijster

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Wijster maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.