close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cuperus Gedenken Hoogeveen

Bij Cuperus Gedenken helpen wij u een mooie gedenksteen te maken. Door middel van een grafmonument, muurplaat of een urn blijft een herinnering aan een dierbare bestaan. In onze vestiging in Hoogeveen ontvangen we u graag om u te laten inspireren.

Bezoek ons wanneer het u past. Onze winkel in Hoogeveen is echter wel alleen op afspraak geopend, maar u bent van harte welkom en een afspraak is altijd vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur voor u klaar staat voor het geven van persoonlijk advies.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer 0528 – 2623 74

telefoon

Wilt u advies?

Bel 0528 – 2623 74
locatie

Adresgegevens

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

openingstijden

Openingstijden

ma op afspraak
di op afspraak
wo op afspraak
do op afspraak
vr op afspraak
za op afspraak
zo gesloten

Moet ik een afspraak maken?

Onze winkel is alleen op afspraak geopend.
Maak een afspraak

Advies aan huis

Graag komen we ook bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.
Plan een thuisbezoek

Het is mijn drijfveer om samen met nabestaanden tot een persoonlijk en waardevol gedenkmonument te komen, dat voldoet aan de wensen van de familie en recht doet aan de overledene.

Melissa Steen

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.