close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Augustinusga en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Augustinusga

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Augustinusga of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Augustinusga en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Augustinusga

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Augustinusga en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Augustinusga.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Augustinusga Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga

Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga

De Begraafplaats Stynsgea / Augustinusga is gelegen in het zuidwesten van Augustinusga aan de It West. Dit is een algemene begraafplaats

It West
9284 KD Augustinusga
grafsteen Augustinusga Kerkhof Augustinusga / Stynsgea

Kerkhof Augustinusga / Stynsgea

In de gemeente Achtkarspelen vind u de begraafplaats Kerkhof Augustinusga / Stynsgea aan de Geawei. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Geawei
9284 TA Augustinusga

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Augustinusga

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Augustinusga. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Augustinusga

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Augustinusga

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Augustinusga.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Augustinusga?

Grafstenen Augustinusga van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Augustinusga van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Augustinusga van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Augustinusga

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Augustinusga?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Drachten?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Augustinusga

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Augustinusga maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.