close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zevenbergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zevenbergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zevenbergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zevenbergen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Zevenbergen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zevenbergen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Breda. Op minder dan 30 minuten rijden van Zevenbergen.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Zevenbergen Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen.

Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen.

De Algemene Begraafplaats Noordtoren, Zevenbergen. is gelegen in het noordwesten van Zevenbergen aan de Klundertseweg. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Klundertseweg
4761PR Zevenbergen
grafsteen Zevenbergen Algemene Begraafplaats Zevenbergen

Algemene Begraafplaats Zevenbergen

De Algemene Begraafplaats Zevenbergen bevindt zich in het noordwesten van Zevenbergen aan de Galgenweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Galgenweg
- Zevenbergen
grafmonument Zevenbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen

De Rooms Katholieke Begraafplaats Zevenbergen bevindt zich in het noordwesten van Zevenbergen aan de Kerkhofweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Kerkhofweg
4761 ET Zevenbergen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Zevenbergen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Zevenbergen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Zevenbergen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Zevenbergen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Zevenbergen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Zevenbergen.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Zevenbergen?

Grafstenen Zevenbergen van natuursteen

Grafsteen Zevenbergen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zevenbergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zevenbergen van glas

Urnmonument Zevenbergen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Zevenbergen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zevenbergen

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zevenbergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zevenbergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.