close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Susteren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Susteren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Susteren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Susteren en omgeving.

Advies in de buurt van Susteren

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Susteren, bent u van harte welkom in onze winkel in Eindhoven.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Susteren O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen Mariaveld

O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen Mariaveld Susteren

In de gemeente Echt-Susteren vind u de begraafplaats O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen Mariaveld aan de Marialaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Marialaan
6114 CR Susteren
grafsteen Susteren Rooms Katholieke Begraafplaats Susteren

Rooms Katholieke Begraafplaats Susteren

In de gemeente Echt-Susteren vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Susteren aan de Salvatorplein. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Salvatorplein
6114 HE Susteren

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Susteren

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Susteren. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Susteren

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Susteren

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Susteren

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 70 minuten rijden van Susteren.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Susteren?

Grafstenen Susteren van natuursteen

Grafsteen Susteren

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Susteren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Susteren van glas

Urnmonument Susteren

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Susteren van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Susteren

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Susteren?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Susteren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Susteren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.