close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Steenwijkerwold en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Steenwijkerwold

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Steenwijkerwold of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Steenwijkerwold en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Steenwijkerwold

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Steenwijkerwold en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Steenwijkerwold.

Inspiratiewinkel Steenwijk Bekijk de collectie
grafstenen Steenwijkerwold Begraafplaats Steenwijkerwold Kerkbuurt

Begraafplaats Steenwijkerwold Kerkbuurt

In de gemeente Steenwijkerland vind u de Begraafplaats Steenwijkerwold Kerkbuurt aan de Oldemarktseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Oldemarktseweg
8341 SH Steenwijkerwold
grafsteen Steenwijkerwold Begraafplaats Steenwijkerwold Thijhof

Begraafplaats Steenwijkerwold Thijhof

In de gemeente Steenwijkerland vind u de Begraafplaats Steenwijkerwold Thijhof aan de Oldemarktseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Oldemarktseweg
8341 SH Steenwijkerwold
grafmonument Steenwijkerwold RK begraafplaats Steenwijkerwold / Gelderingen

RK begraafplaats Steenwijkerwold / Gelderingen

In de gemeente Steenwijkerland vind u de RK begraafplaats Steenwijkerwold / Gelderingen aan de Gelderingen. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Gelderingen
8341 PV Steenwijkerwold

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Steenwijkerwold

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Steenwijkerwold. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Steenwijk.

vakkundig grafmonument plaatsen in Steenwijkerwold

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Steenwijkerwold

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Steenwijk

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 15 minuten rijden van Steenwijkerwold.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331 GK Steenwijk

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Steenwijk.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Steenwijkerwold?

Grafstenen Steenwijkerwold van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Steenwijkerwold van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Steenwijkerwold van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Steenwijkerwold

3 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Steenwijkerwold?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Steenwijk?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Steenwijkerwold

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Steenwijkerwold maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.