close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Sluiskil en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sluiskil

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sluiskil of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sluiskil en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Sluiskil

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Sluiskil, bent u van harte welkom in onze winkel in Breda.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

De Algemene begraafplaats Sluiskil bevindt zich in het zuidwesten van Sluiskil aan de Isabellastraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Isabellastraat
4541 AT Sluiskil
grafsteen Sluiskil Algemene begraafplaats Sluiskil

Algemene begraafplaats Sluiskil

In het zuidwesten van Sluiskil vindt u aan de Nieuwe Kerkstraat de Algemene begraafplaats Sluiskil. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Nieuwe Kerkstraat
4541 ED Sluiskil
grafmonument Sluiskil Begraafplaats Ned. Hervormde kerk

Begraafplaats Ned. Hervormde kerk Sluiskil

In de gemeente Terneuzen vind u de Begraafplaats Ned. Hervormde kerk aan de Louisastraat. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Louisastraat
4541 AV Sluiskil

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Sluiskil

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Sluiskil. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Sluiskil

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Sluiskil

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Sluiskil?

Grafstenen Sluiskil van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sluiskil van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sluiskil van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sluiskil

3 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Sluiskil?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sluiskil

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sluiskil maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.