close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Sevenum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sevenum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sevenum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sevenum en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Sevenum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Sevenum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Eindhoven. Op minder dan 45 minuten rijden van Sevenum.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Sevenum Begraafplaats Fabianus en Sebastianus

Begraafplaats Fabianus en Sebastianus Sevenum

In het noordoosten van Sevenum vindt u aan de Kerkstraat de Begraafplaats Fabianus en Sebastianus. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5975 BH Sevenum
grafsteen Sevenum RK Heilige Theresia van het kind Jezus

RK Heilige Theresia van het kind Jezus Sevenum

De begraafplaats RK Heilige Theresia van het kind Jezus bevindt zich in het noordoosten van Sevenum aan de Kerkstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkstraat
5975BH Sevenum

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Sevenum

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Sevenum. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Sevenum

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Sevenum

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Sevenum

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 55 minuten rijden van Sevenum.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Sevenum?

Grafstenen Sevenum van natuursteen

Grafsteen Sevenum

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sevenum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sevenum van glas

Urnmonument Sevenum

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Sevenum van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sevenum

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sevenum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sevenum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.