close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Putte en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Putte

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Putte of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Putte en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Putte

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Putte en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Breda. Op minder dan 40 minuten rijden van Putte.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Putte Algemene begraafplaats Putte

Algemene begraafplaats Putte

De Algemene begraafplaats Putte bevindt zich in het noordwesten van Putte aan de Acacialaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Acacialaan
- Putte
grafsteen Putte Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte

Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte

De Joodse begraafplaats Shomre Hadass Putte bevindt zich in het noordwesten van Putte aan de Putseweg. Dit is een Joodse begraafplaats.

Putseweg
4645RJ Putte

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Putte

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Putte. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Putte

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Putte

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Putte

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 60 minuten rijden van Putte.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Putte?

Grafstenen Putte van natuursteen

Grafsteen Putte

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Putte van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Putte van glas

Urnmonument Putte

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Putte van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Putte

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Putte?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Putte

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Putte maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.