close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward

Grafstenen Oostrum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oostrum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oostrum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oostrum en omgeving.

Advies in de buurt van Oostrum

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Oostrum, bent u van harte welkom in onze winkel in Ochten.

Inspiratiewinkel Ochten Bekijk de collectie
grafstenen Oostrum Boschhuizen (Venray)

Boschhuizen (Venray) Oostrum

In het noordwesten van Oostrum vindt u aan de Spurkterdijk de begraafplaats Boschhuizen (Venray).

Spurkterdijk
5807 EE Oostrum
grafsteen Oostrum Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken)

Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken) Oostrum

In het noordwesten van Oostrum vindt u aan de Spurkterdijk de Gemeentelijke begraafplaats Boschuizen (Niet gebruiken). Dit is een algemene begraafplaats.

Spurkterdijk
5807EE Oostrum
grafmonument Oostrum Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum

Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum

In het zuidoosten van Oostrum vindt u aan de Meijerlaan de Rooms Katholieke Begraafplaats Oostrum. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Meijerlaan
- Oostrum

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Oostrum

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Oostrum. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Oostrum

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Oostrum

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Oostrum

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 50 minuten rijden van Oostrum.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Oostrum?

Grafstenen Oostrum van natuursteen

Grafsteen Oostrum

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oostrum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oostrum van glas

Urnmonument Oostrum

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Oostrum van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oostrum

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Oostrum?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oostrum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oostrum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.