close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Nieuweschoot en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nieuweschoot

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nieuweschoot of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nieuweschoot en omgeving.

Advies in de buurt van Nieuweschoot

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nieuweschoot en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in . Op minder dan 10 minuten rijden van Nieuweschoot.

Inspiratiewinkel Bekijk de collectie
grafstenen Nieuweschoot Begraafplaats Schoterhof  ( gemeente)

Begraafplaats Schoterhof ( gemeente) Nieuweschoot

De Begraafplaats Schoterhof ( gemeente) is gelegen in het noordoosten van Nieuweschoot aan de Rotstergaastweg. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven, kindergraven en particuliere graven.

Rotstergaastweg
8452 LA Nieuweschoot
grafsteen Nieuweschoot Crematoruim Schoterhof ( yardenhuis)

Crematoruim Schoterhof ( yardenhuis) Nieuweschoot

In de gemeente Heerenveen vind u de begraafplaats Crematoruim Schoterhof ( yardenhuis) aan de Rotstergaastweg. Het gaat hier om een begraafplaats en/of crematorium.

Rotstergaastweg
8452 LA Nieuweschoot

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Nieuweschoot

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Nieuweschoot. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Nieuweschoot

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Nieuweschoot

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Nieuweschoot

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Steenwijk. Op minder dan 20 minuten rijden van Nieuweschoot.

Cuperus Gedenken Steenwijk
Stationsstraat 42-44
8331GK Steenwijk

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Nieuweschoot?

Grafstenen Nieuweschoot van natuursteen

Grafsteen Nieuweschoot

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nieuweschoot van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nieuweschoot van glas

Urnmonument Nieuweschoot

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Nieuweschoot van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nieuweschoot

2 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nieuweschoot?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nieuweschoot

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nieuweschoot maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.