close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Joure en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Joure

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Joure of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Joure en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Joure

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Joure en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in . Op minder dan 5 minuten rijden van Joure.

Inspiratiewinkel Bekijk de collectie
grafstenen Joure Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure

Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure

In de gemeente De Fryske Marren vind u de Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure aan de Koningin Julianalaan. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven, kindergraven, een columbarium en particuliere graven.

Koningin Julianalaan
8501 HL Joure
grafsteen Joure Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure

Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure

In de gemeente De Fryske Marren vind u de Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure aan de Geert Knolweg. Dit is een algemene begraafplaats

Geert Knolweg
8501 MK Joure
grafmonument Joure RK Begraafplaats De Jouwer / Joure

RK Begraafplaats De Jouwer / Joure

De RK Begraafplaats De Jouwer / Joure is gelegen in het zuidwesten van Joure aan de Professor Titus Brandsmaweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Professor Titus Brandsmaweg
8501 GC Joure

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Joure

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Joure. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Joure

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Joure

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Joure

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Sneek. Op minder dan 20 minuten rijden van Joure.

Cuperus Gedenken Sneek
Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS Sneek

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Joure?

Grafstenen Joure van natuursteen

Grafsteen Joure

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Joure van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Joure van glas

Urnmonument Joure

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Joure van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Joure

3 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Joure

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Joure maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.